Home / Over Lorje

Kantoorvakhandel Lorjé


Lorjé kantoorvakhandel is gevestigd op de Neude 10 in het centrum van Utrecht. Wij beschikken over een ruim assortiment kantoor- en tekenartikelen voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt bij ons natuurlijk terecht voor de meer alledaagse artikelen zoals enveloppen, kopiëerpapier, vullingen en dergelijke. Maar ook wat betreft uw kantoorinrichting hebben wij een zeer gevariëerd aanbod. Zo leveren wij onder andere burostoelen, archiefsystemen, papiervernietigers en andere basic needs voor kantoor en thuis. Door het grote aantal leveranciers waar wij mee werken hebben wij voor elke wens wel een oplossing. Mede door de toelevering vanuit een centraal magazijn kunnen wij u een groot aantal artikelen uit voorraad leveren.

Verder zijn wij ruim gesorteerd in de luxere schrijfartikelen, zo voeren wij o.a. de collecties van Caran dAche, Waterman, Parker, Lamy, Pelikan en Sheaffer. Vanzelfsprekend kunt u al deze merken in onze winkel uitproberen om zo een geschikte vulpen, balpen, vulpotlood of roller te vinden, een pen is niet voor niets een persoonlijk bezit.

Ook indien u bij de tijd wilt blijven en uw activiteiten efficiënt wilt plannen stellen wij u niet teleur. Zo kunt u bij ons terecht voor de complete collectie SUCCES-agenda's en accesoires, daarnaast hebben wij veel andere merken organizers die de moeite van het bekijken zeker waard zijn. Ook Filofax en diverse leermerken zoals Samsonite en Van der Spek, zijn ruim vertegenwoordigd. In de aanloop naar het schoolseizoen vindt u in onze zaak ook alle soorten schoolagenda's en schoolartikelen.

Wij hopen u binnenkort welkom te mogen heten in onze winkel. Maar voor de makkelijke koop kunt u terecht op onze webshop!

Graag tot ziens! 

Lorjé Team
Neude 10
3512 AD Utrecht
Tel. 030 2311483