Graveren

Welkom op de webshop van Lorjé Utrecht.

 

Al meer dan 100 jaar levert Lorjé de mooiste pennen van merken als; Montblanc, Pelikan, Graf von Faber-Castell, Parker, Waterman, Lamy, Diplomat, Faber-Castell, Cross, Visconti en Kaweco.

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Lorjé veel van deze merken in de winkel in Utrecht op voorraad. Naast dat u deze pennen kunt kopen, kunt u nu ook bij Lorjé terecht om deze  prachtig te laten graveren. LET OP WIJ GRAVEREN ALLEEN PENNEN DIE BIJ ONS GEKOCHT ZIJN!

Dus zoekt u naar een persoonlijk cadeau?

Voor het jubileum van een collega, vrienden die gaan trouwen of uw kleinkind die binnenkort afstudeert?

Voor deze en veel meer gelegenheden kunnen wij pennen voor u graveren.
Met een kleine gravure maken wij deze toch al mooie pennen voor u nog mooier en vooral bijzonder en persoonlijk om te geven! 

Overigens wordt deze dienst u aangeboden vanuit onze winkel, weliswaar achter de schermen voor u, maar dit heeft zeker voordelen.  Dit betekend voor u dat de levertijden nooit lang zijn en altijd bespreekbaar wanneer er spoed is.

 

Voor alle mogelijkheden betreffende lettertypes en kleuren kunt u altijd om advies vragen in onze winkel. Wilt u eens zien wat een gravure eigenlijk is? Wij hebben ook voorbeelden voor u! 

 Parker Pens      Waterman Pens      Lamy Pens 

  Montblanc Pens        Kaweco Pens          Peliakn Pens